Анкетування педагогічних працівників Львівщини

Комунальний заклад Львівської обласної ради

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

79007‚  м. Львів‚  вул.  Огієнка, 18а           тел./факс  +38 0322 553830           e-mail: loippo@ukr.net           www.loippo.lviv.ua

 

Від 22.05. 2019 р. № 280

 

 

Керівникам органів управління

освітою райдержадміністрацій, міськвиконкомів, ОТГ

 

Завідувачам методичних кабінетів (інформаційно-методичних центрів)

 

Директорам закладів загальної середньої освіти

 

У зв’язку з потребою забезпечити відповідність організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників Львівщини вимогам Закону України «Про освіту» та положенням низки розроблених до цього Закону підзаконних актів, зокрема й Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (винесений на громадське обговорення), Інститут проводить анкетування педагогічних працівників Львівщини, які підвищували кваліфікацію на курсах ЛОІППО у 2016 – 2019 роках.

Просимо інформувати педагогічні колективи закладів загальної освіти району/міста/ОТГ про мету, процедуру, терміни анкетування та сприяти виконанню анкети широким колом педагогічних працівників, які проходили курси підвищення кваліфікації в інституті. Анкетування анонімне.  Просимо забезпечити виконання анкети онлайн (у гугл-формі). Анкета розміщена за посиланням: https://cutt.ly/1yDN8k Доступ до анкети відкрито до 7 червня.

Отримані за результатами анкетування узагальнені дані та звіт про проведене анкетування будуть оприлюднені та представлені на інформаційних нарадах педагогічних працівників Львівщини, що проводитимуться інститутом.

 

В.о. директора                                                                 Кацюба М.Р.

 

Виконавець:         

Бобеляк Н.Є.

097 504 48 67

063 767 98 57