Серпневі зустрічі заступників директорів з виховної роботи

30 серпня 2019 року  методист методичного кабінету Каліцінська Г.М. провела  засідання районної методичної комісії  заступників директорів з навчально-виховної роботи, які відповідають за  супровід виховної роботи.  Методист детально проаналізувала роботу заступників директорів з навчально – виховної роботи щодо організації виховного процесу за 2018-2019 навчальний рік;   наголосила  на  тому, що  «нова школа працюватиме на засадах педагогіки партнерства, в основі якої – спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнем і батьками. Учні, батьки та вчителі, об’єднані спільними цілями та прагненнями, є добровільними та зацікавленими однодумцями, рівноправними учасниками освітнього процесу, відповідальними за результат»; ознайомила із заходами щодо організації  виховання у ЗЗСО району,  особливостями  організації виховної роботи  у 2019-2020 навчальному році.

Наскрізною лінією Нової української школи є національно-патріотичне  виховання та громадянська відповідальність, тому зосередила  увагу присутніх  на розбудові ефективної системи національно-патріотичного  виховання та забезпечення розвитку дитини, проаналізувала заходи районної Програми    національно-патріотичного  виховання,  розвитку духовності та зміцнення моральних засад   учнівської   молоді  Яворівщини, які  характеризуються  новизною, високим рівнем зацікавленості серед педагогічних та учнівських колективів і успішно реалізуються.

Каліцінська Г.М. проаналізувала інформаційні матеріали щодо створення безпечного освітнього середовища, формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок у 2019/2020  н. р..

Окрім того, учасникам   було рекомендовано тематику проведення Першого уроку в ЗЗСО району.

Галина  Каліцінська, методист   методичного кабінету

 

 

 

 

 

.