Локаціями Львівського книжкового форуму 2019

18 вересня 2019 року Яворівщина делегувала учителів зарубіжної літератури Оксану Кодан, Юлію Сабат, Тетяну Наумко, Орисю Гозу, Оксану Кучму та методиста методичного кабінету Оксану Майхер для участі у міжрегіональному круглому столі «Зарубіжна література в Новій українській школі», що проводився в рамках 26 Форуму видавців.

Педагоги Львівщини, Тернопілля та Волині зустрілися з відомою авторкою підручників і програм із зарубіжної літератури, доктором філологічних наук, професором, завідувачкою кафедри світової літератури Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Ольгою Ніколенко, старшим викладачем кафедри гуманітарної освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», авторкою підручників і посібників Людмилою Ковальовою, учителем-методистом зарубіжної літератури Свалявської гімназії, авторкою підручників і посібників Вікторією Туряницею, учителем німецької мови і зарубіжної літератури Полтавської спеціалізованої школи № 3, авторкою посібників і перекладачкою Катериною Ніколенко, головним редактором журналу “Зарубіжна література в школах України” Дмитром Лебедем, представниками видавництва “Грамота” на чолі з директором Людмилою Чічановською.

Говорили про унікальність предмета «Зарубіжна література» в системі шкільної української освіти, видавничі новинки, онлайн-платформи, отримували подарунки, сертифікати і багато-багато позитивних емоцій!

Дякуємо авторському колективу від керівництвом Ольги Ніколенко за сподвижницьку працю на благо освітянської громади, непохитну позицію щодо збереження предмета «Зарубіжна література» як надважливого в системі літературної освіти.

З вірою і глибоким переконанням, що Культура та Книга переможуть, учасники міжрегіонального круглого столу, натхненні і мотивовані, продовжуватимуть збагачувати читацький простір української молоді кращими книжками світу!

 

Щиро вдячні Людмилі Ковальовій за нову зустріч зі старими друзями!

 

Оксана Майхер, методист методичного кабінету