Година спілкування «Просто посміхнись!»

Сміх – це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя

                                                                                                   Віктор Гюго

3 жовтня 2019 року соціально- психологічною службою Прилбицької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Митрополита Андрея Шептицького з учнями 6 – х класів було проведено годину спілкування «Просто посміхнись!» до Всесвітнього дня посмішки, який цього року відзначають у першу п’ятницю жовтня.

За таке прекрасне свято ми повинні бути вдячні американському художнику Харві Беллу. Напевно, мало хто про нього чув, адже його творчість не була дуже цікавою для людей мистецтва і критиків. Белл став відомим саме завдяки створенням яскравого жовтого усміхненого смайлика, якого він намалював у 1963 році. А згодом ця посмішка “завоювала” світ. Адже смайлика можна побачити практично всюди: на конвертах, листівках, одязі. Але свято посмішки вперше почали відзначати у 1999 році.

Виконуючи вправу «Намалюй смайлик», шестикласники вирізали смайлики, на яких малювали свій настрій душі. Заняття пройшло у невимушеній атмосфері.

Красива посмішка – інтригує, скромна – розчулює, добра – тішить, щаслива – зачаровує, щира – надихає. Посмішка  – не залишає байдужих. Посміхайтеся!