Формула професійного успіху-саморозвиток

7 жовтня  2019 року у  Рогізненськомму НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» відбулося засідання «Школи молодого працівника психологічної служби». 28 практичних психологів та соціальних педагогів відвідали заняття-тренінг з учнями, яке провела Ходань Ю.Д., практичний психолог закладу. Під час заняття учні ознайомилися з поняттям « булінг», його видами, обговорили причини і наслідки цього явища. В результаті виконання комунікативних вправ у дітей формувалися навики відповідальної та безпечної поведінки. Школярі навчалися шукати способи захисту у небезпечних для них ситуаціях, складали і обговорювали рекомендації, як допомогти собі, щоб не стати жертвою булінгу.

Артимович О.Б., практичний психолог Рясне-Руського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» та керівник творчої групи, розповіла про важливість професійного зростання молодого спеціаліста для  покращення  психологічного супроводу учасників освітнього процесу.

Дмитрик О.М., практичний психолог Опорного закладу «Новояворівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1» та керівник «Школи молодого працівника психологічної служби» провела з присутніми експрес – опитування щодо реалізації своїх ідей, задумів у психологічній практиці.

Учасники мали можливість спілкуватися з досвідченими колегами,  обговорити  проблемні питання, які постають у роботі та обмінятися своїм невеличкім досвідом.