Свято української книжки

23 жовтня 2019 року у Завадівській ЗОШ I-III ступенів під керівництвом учителя початкових класів Тетяни Присташ та бібліотекаря школи Наталії Кульпи відбулося Свято української книжки, учасниками якого були учні 4 класу. Була організована виставка найкращих зразків української літератури для дітей. Учитель цікаво розповіла своїм вихованцям про книги письменників-земляків, залучила учнів до участі в літературній грі, запропонувала дітворі на мить стати дизайнерами та художниками-ілюстраторами української книжки.

Метою проведеного свята було популяризувати найкращі зразки української літератури, відкрити красу української книжки та глибину українських творів.

Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємося до книги. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя.

Книга – мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Нерідко книга, прочитана вами в дитинстві, залишається в пам’яті на все життя.

Книжка відповідає на безліч запитань і сама вміє запитувати.

Читаймо книги, популяризуймо українське, плекаймо прекрасне!

Дякуємо організаторам свята.