Про проведення ІІ етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

УКРАЇНА

ЯВОРІВСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

 ВІДДІЛ ОСВІТИ

НАКАЗ

                           м. Яворів                          

 

  11.11. 2019                                                                         № 02-02/281

Про проведення ІІ етапу
Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу
учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів
у 2019/2020 навчальному році

 

На виконання Указу Президента України  від 30.09.2010 № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка», відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 571 «Про затвердження Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», листа Міністерства освіти і науки України від 30.09.2019 № 1/9-615 «Про проведення Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», наказу департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації від 29.10.2019 №07-01/400 «Про проведення Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році», з метою піднесення престижу української мови і літератури серед молодого покоління, заохочення учнів до вивчення рідної мови, виявлення обдарованої учнівської молоді, майбутньої плеяди літературних митців, розвитку їх творчого потенціалу, виховання у молодого українства поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні й за її межами, рівня знань з української мови і літератури

НАКАЗУЮ:

1.Провести Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської  молоді імені Тараса Шевченка (далі – Конкурс) для учнів закладів загальної  середньої освіти  району у два етапи:

1.1. 1-й етап – до 16 листопада 2019 року – шкільний (у ЗЗСО району).

1.2. 2-й етап 30 листопада 2019 року – районний (опорний заклад

«Яворівська ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка». Початок о 10 годині).

  1. 2. Керівникам ЗЗСО району:

2.1. Забезпечити проведення І етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка у 2019/2020 навчальному році.

2.2. До 25 листопада 2019 року надати в методичний кабінет відділу освіти інформацію про підсумки І етапу Конкурсу та заявки на участь у ІІ (районному) етапі Конкурсу.

2.3.Забезпечити участь у районному етапі Конкурсу учнів загальноосвітніх навчальних закладів – переможців шкільного конкурсу: по 1 учневі 5 – 11 класів від школи.

3.Затвердити склад оргкомітету та журі районного етапу Конкурсу (додаток 1, 2).

  1. Методичному кабінетові відділу освіти Яворівської районної державної адміністрації (методисту М. Пономарьовій):

3.1.Забезпечити проведення ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка у 2019/2020 навчальному році.

3.2. До 09 грудня 2019 року  надати в Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» заявку на участь у обласному етапі Конкурсу.

3.3.Забезпечити участь в обласному етапі Конкурсу учнів загальноосвітніх навчальних закладів – переможців районного конкурсу: по 1 учневі 5 – 11 класів від району.

  1. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Начальник                                                                                              В. Байда

Склад оргкомітету та журі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завідувач методичного кабінету                                               О. Фірчук

 

Головний спеціаліст відділу освіти                                              І. Резолюта

 

Юрисконсульт                                                                              І. Цидуляк

 

Методист методичного кабінету                                                М. Пономарьова