25 листопада відбулося спільне засідання школи становлення новопризначеного вчителя біології та хімії

25 листопада 2019 року на базі Оселівського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-ДНЗ» відбулося спільне засідання школи становлення новопризначеного вчителя біології та хімії.

Захоплюючий урок біології у 8 класі на тему «Будова й функції серця» провела молодий педагог Меньок Наталія Юріївна, яка вважає, що викладання біології неможливе без широкого використання різних методів і засобів навчання. Тому, щоб урок був цікавий для дітей, Наталія Юріївна використала індивідуальну та групову форму навчальної діяльності, а також інтерактивні вправи «Біологічна розминка», «Розгадування ребусу», «Розірвана шпаргалка», «Третій зайвий». Учні розв’язували біологічні задачі та складали сенкан до слова «серце». Школярів вразили власні розрахунки, що за 6 уроків серце перекачує 945 л крові! Тому уважно на останок слухали поради свого педагога у вигляді рецепту довголіття «Заповіді довгожителя», працювали активно та з інтересом.

Методист методичного кабінету Оксана Флис детально проаналізувала урок, відзначивши велику підготовку вчительки до уроку та належний методичний рівень його проведення. Усі присутні (директор НВК Любомира Рожик, керівник школи новопризначеного вчителя хімії Оксана Борис, молоді педагоги) відзначили, що традиційне навчання не може бути провідним у сучасному освітньому просторі. Значущими стають ті складові, які розвивають індивідуальність учня, створюють всі необхідні умови для його саморозвитку та самовираження. Саме це продемонструвала доброзичлива та творча Наталія Юріївна. Професійного росту, великих здобутків педагогу та її вихованцям, перемог у всіх справах бажають досвідчені та молоді колеги!