Удосконалення форм і методів проведення уроків інформатики та створення середовища для самореалізації та всебічного розвитку особистості

3 грудня 2019 року на базі Шклівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М. Корчака відбулося засідання школи молодого вчителя інформатики на тему «Удосконалення форм і методів проведення уроків інформатики та створення середовища для самореалізації та всебічного розвитку особистості» під керівництвом методиста райметодкабінету Романів О.М.

Директор  школи Дубик О.В. зустріла учасників, ознайомила з особливостями  навчання у школі та побажала успіхів молодим учителям, що завжди в авангарді впровадження ІТ-технологій.

Практична частина заходу складалася з:

  • заняття на тему: «Комп’ютерні публікації». Урок провела учитель інформатики Шклівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М. Корчака Хомечко Марія Петрівна. Вчитель використала нестандартні форми роботи, учні показали відмінні знання у створенні літературної газети;
  • виховного заходу «Квест «Секстинг в мережі Інтернет», який організувала вчитель інформатики Прус Романна Степанівна. У період необмеженого доступу дітей до соцмереж висвітлена тема надзвичайно актуальна.

Висловлюємо подяку вчителям та адміністрації Шклівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М. Корчака за організацію та сприяння у проведенні засідання.