Правовий брейн-ринг

13 грудня 2019 року  в опорному закладі «Новояворівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» на виконання листа Національної поліції України від 03.12.2019 року №5980/20/9/02-2019 та листа Міністерства освіти і науки України від 05.12.2019 року №6/894-19, в межах проведення Всеукраїнського тижня права, методистом методичного кабінету відділу освіти Яворівської райдержадміністрації Оксаною Лазорко, інспекторами ювенальної превенції Яворівського відділення поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Наталією Чайковською та Наталією Бринько, за участю начальника служби у справах дітей Яворівської райдержадміністрації Олени Рис, проведено інтелектуально-розважальний конкурс «Правничі ігри» у формі правового брейн-рингу  серед учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти м. Новояворівська.

Питання для брейн-рингу були сформовані у 5 блоків запитань, по 10 у кожному, і  були пов’язані  із правами людини і громадянина:

Правова гра пройшла в атмосфері активної змагальності та конкуренції. Усі команди показали високий рівень підготовки та глибокі знання у сфері права. Переможцем гри стала команда Новояворівського НВК «ЗОШ ІІ ступеня – ліцей». Усі команди – учасники, капітан команди Новояворівського НВК «ЗОШ ІІ ступеня – ліцей» Раб Іванна-Таміла,  найактивніший учасник гри, член команди Новояворівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та вчителі права Барбара М.М., Кизик Г.З., Ревич В.Є. та Стецькович Л.М.  були відзначені грамотами Яворівського відділення поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.