Святий Миколай іде, мрії хай збуваються!

День Святого Миколая – це свято любові і душевної теплоти. Саме у цей день не тільки діти, але й дорослі починають вірити в чудо, тому Миколай Чудотворець допомагає втілювати в життя мрії людей.

У святково прибраній залі із прикрашеною новорічною ялинкою гості свята із задоволенням переглянули святкову програму «Святий Миколай іде, мрії хай збуваються!», яку підготували діти старшої дошкільної групи.

З самого ранку в стінах нашої школи  панувала казкова атмосфера. Дітей вбраних в святкові костюми, переповнювали емоції, вони вже знали, що сьогодні відбудеться зустріч, яку вони так давно чекали і ретельно до неї готувалися. Програма свята була різноманітною за жанрами. Прозвучали пісні: «Всі маленькі діточки», «Морозець», «Вже надходить ніч чарівна», грали у музичну гру «Підемо у двір гуляти» , розповідали вірші, водили хороводи. Не залишилось байдужих до наших артистів, які виконували таночки сніжинок  та зірочок.

На свято до дітей завітав головний герой –  Святий Миколай. Оскільки всі дітки протягом року були слухняними та ще й підготували для нього чудове свято, він вручив їм солодкі подарунки. Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися. Коли малята отримували подарунки,  їх оченята світилися неймовірною радістю. Задоволенні і щасливі малюки попрощались з гостем та запросили на наступний рік.