«Web-STEM-школи – 2020»

Друзі! Четвертий рік поспіль учителі з усіх куточків України з нетерпінням очікують початку цього масштабного навчального проєкту для професійного зростання.

ОТЖЕ 4 ЛЮТОГО МИ РОЗПОЧИНАЄМО…

роботу шостої, зимової сесії «Web-STEM-школи – 2020» — навчального курсу від експертів, практиків, вчителів-новаторів, що допоможе кожному учаснику знайти ідеї, рішення та технології для змін у вашому навчальному закладі.

Вас очікують 5 днів інтенсивного онлайн-навчання на платформі Українського проєкту «Якість освіти». Понад шістдесят спікерів абсолютно безкоштовно поділяться своїми ідеями, дослідами і готовими кейсами, а ви отримаєте безліч можливостей для втілення у життя інновацій, про які тільки мріяли, але боялися видатися «білою вороною». Знайте, у вас є неймовірна можливість знайти однодумців!

ПРИЄДНУЙТЕСЬ! РЕЄСТРАЦІЯ ВЖЕ РОЗПОЧАЛАСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ:

https://cutt.ly/ErcyMeA

Ми втілюємо вашу мрію про навчання у віртуальному просторі, дистанційно, у зручний для вас час.

Зимова дистанційна сесія «STEM-школи – 2020» включає: навчання з 04 по 08 лютого, залікове тестування з 10 по 16 лютого 2020 року. У програмі представлені матеріали за принципом «вчитель для вчителя» за напрямами:

• науково-теоретичні, методичні аспекти розвитку напрямів STEM/STREAM-освіти в дошкільній, загально середній та позашкільній освіті;
• STEАM-проекти: теорія та практика;
• інтеграція як провідний підхід STEM-освіти.


Навчайтеся безкоштовно, у зручний час. Шукайте ідеї та однодумців. Зростайте самі та діліться новинами з колегами.
За результатами навчання і залікового тестування слухачі з 1 березня отримують електронні сертифікати (безкоштовно). За бажанням подають заявки на паперові сертифікати, зареєстровані у ЦІППО (з оплатою за виготовлення та пересилання).
Організатори «STEM-школи – 2020»: відділ STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», Видавничий дім «Освіта».

Щоб отримати бонус від спікерів та організаторів STEM-школи, візьміть участь у нашому флешмобі: https://cutt.ly/mrcIb6k

 

 

Ліля Палюшок
e-mail: liliya.pal@gmail.com