Всеукраїнський проєкт неформальної освіти «Відкривай Україну» стартував!

Шановні пані та панове!

Благодійна організація «Благодійний фонд «Фонд соціальних інновацій «З країни в Україну»
висловлює Вам свою повагу та вдячність за взаємодію в рамках проєкту неформальної освіти «Відкривай Україну».

Проект «Відкривай Україну» реалізовується за підтримки та в партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури, молоді та спорту України і є унікальною загальноукраїнською платформою, масштабованою на учнів 7-11 класів закладів середньої освіти в усіх регіонах України. До проекту долучилися десятки партнерських організацій та небайдужих бізнесів.

На цьому етапі здійснюється реєстрація учасників проекту, яка триватиме до 20 лютого. Найактивнішими на сьогодні є школярі з Донецької, Вінницької, Київської та Дніпропетровської областей. За декілька останніх днів кількість зареєстрованих учасників збільшилася на півтори тисячі. Прийміть нашу вдячність за висвітлення інформації про проект «Відкривай Україну» на офіційному сайті Вашої установи, за оперативне інформування про проект обласних і районних підрозділів та закладів освіти.

Продовжуючи активну інформаційну кампанію стосовно проєкту «Відкривай Україну», просимо оновити інформацію про проект на сайті, а також направити її до підрозділів освіти, закладів середньої та позашкільної освіти, ЗМІ, викласти таку інформацію через освітні форуми в соціальних мережах, долучити, по змозі, до її поширення вчителів і батьків.  

Ваша допомога неоціненна й стане запорукою втілення дітьми їх ідей та задумів, участі  підлітків у рушійних  змінах школи та громади, допоможе школярам  долучитися до участі в цікавій гейміфікованій освітній пригоді, набуваючи нових знань і навичок.

 

З повагою

Денис Блощинський

голова правління БО «БФ «ФСІ «З країни в Україну»

 

Інформація про проект «Відкривай Україну»: https://www.vidkruvai.com.ua/

Реєстрація до 20 лютого.

Освітній проект «Відкривай Україну»: vu.zkvu@gmail.com

 Світлана ЄвтушенкоGR-менеджер

096 89 10 160

esvan272@gmail.com

 

 

Микола Кацюба