Всеукраїнська освітня програма «Відкривай Україну»

Шановні пані та панове!*

Благодійна організація «Благодійний фонд «Фонд соціальних інновацій «З країни в Україну» висловлює Вам свою повагу та вдячність за взаємодію в рамках проекту неформальної освіти «Відкривай Україну».

Проект «Відкривай Україну» реалізовується за підтримки та в партнерстві з Міністерством освіти і науки України (лист №1/9-45 від 27.01.2020) та Міністерством культури, молоді та спорту України (лист 9305/3.2 від 26.12.2019). До проекту долучилися десятки партнерських організацій та небайдужих бізнесів Проект «Відкривай Україну» є унікальноюзагальноукраїнською платформою, масштабованою на учнів 7-11 класів закладів загальної середньої освіти в містах, містечках і селищах усіх регіонів України.

На цьому етапі продовжується реєстрація учасників проекту, яка триватиме *до 20 лютого*. На сьогодні вже зареєстровано понад 5 тисяч учасників із майже тисячі шкіл і ліцеїв. Найактивнішими є школярі з Донецької, Харківської, Київської, Дніпропетровської та Херсонської областей. Прийміть нашу вдячність за висвітлення інформації про проект «Відкривай Україну» на офіційному сайті Вашої установи, за оперативне інформування про проект обласних і районних підрозділів освіти, підрозділів і закладів культури, молоді та спорту, за поширення інформації серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Продовжуючи активну інформаційну кампанію стосовно проекту «Відкривай Україну», просимо оновити інформацію про проект на сайті, а також направити офіційними каналами електронну афішу проекту до підпорядкованих підрозділів, до закладів середньої та позашкільної освіти, до регіональних ЗМІ, викласти таку інформацію через освітні та/або батьківські форуми в соціальних мережах. Будемо вдячні за розміщення цієї афіші на дошках об’яв у школах.

Ваша допомога неоціненна й стане запорукою втілення дітьми їх ідей та задумів, участі підлітків у рушійних змінах школи та громади, допоможе школярам долучитися до участі в цікавій гейміфікованій освітній пригоді, набуваючи нових знань і навичок.

 

З повагою Денис Блощинський

голова правління БО «БФ «ФСІ «З країни в Україну»

 

Інформація про проект «Відкривай Україну»: https://www.vidkruvai.com.ua/

 

Реєстрація до 20 лютого

 

Освітній проект «Відкривай Україну»: vu.zkvu@gmail.com

<vidkryvai.ukrainu@gmail.com>

 

Світлана Євтушенко, GR-менеджер

 

096 89 10 160

 

esvan272@gmail.com

 

No valid security key found. Please use at least the following shortcode:
[advanced_iframe securitykey="<your security key - see settings>"]
Please also check in the html mode that your shortcode does only contain normal spaces and not a &nbsp; instead. It is also possible that you use wrong quotes like “ or ”. Only " is valid!