Методичний марафон – шлях до професіоналізму

Методична робота педагога – невід’ємна складова його професійного зростання, а від ефективності науково-методичної роботи в навчальному закладі залежить якість надання освітніх послуг, тому це питання – одне із найважливіших в організації нашої школи.

Цей тиждень був плідним і вдалим, у Чолгинській ЗОШ  І-ІІ ступенів  відбулося засідання методичної комісії вчителів гуманітарного циклу, під час якого згідно плану МК розглядалося ряд питань, а саме вчителем української мови Шевчик О. Р. було презентовано посібник “Вивчаємо спадщину Митрополита Андрея Шептицького”, а також члени комісії відвідали відкритий урок на тему “Року А. Шептицького присвячується… Звертання поширені і непоширені” (вчитель О. Шевчик).

Також протягом тижня згідно плану роботи МК вчителів початкових класів відбулося засідання, під час якого було розглянуто питання “Новий порядок підвищення кваліфікації педагогічних працівників: запитання і відповіді”. Також члени комісії відвідали відкритий інтегрований урок у 3 класі “Твори Л. Глібова” (вчитель М. Гібій). Педагоги проявили професіоналізм, креативність у своїй роботі.

Марафон триває… далі буде…