Про попередження поширення грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій, спричинених коронавірусом COVID-2019 в закладах освіти

УКРАЇНА

ЯВОРІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІДДІЛ   ОСВІТИ

НАКАЗ

 28.02.2020                                        м.Яворів                        №02-02/52                            

 

 

Про попередження поширення грипу

та гострих респіраторних вірусних

інфекцій, спричинених коронавірусом COVID-2019

в закладах освіти

 

На виконання пункту 7 протоколу № 3 від 25 лютого 2020 р. позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, щодо вжиття заходів протидії поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом СОVID-2019,  у Львівській області

 

НАКАЗУЮ:

  1. Керівникам закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти та позашкільних навчальних закладів району з 28.02.2020 року:

1.1. Забезпечити виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 18.11.2019 №131/0/5-19, яким затверджено Комплексний план готовності під час епідсезону захворюваності на грип та ГРВІ, гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом СОVID-2019.

1.2. Вжити належних заходів щодо забезпечення наявності засобів гігієни (мило, паперові рушники, антисептики для рук).

1.3.Дотримуватись санітарно-гігієнічних вимог до регламентованого мікроклімату та режиму провітрювання приміщень, вологого прибирання з використанням засобів дезінфекції, дозволених законодавством до застосування.

1.4.Керівникам ЗЗСО, ЗДО, ПНЗ залучити до проведення просвітницької та роз’яснювальної роботи з протидії проникненню коронавірусу на території району представників Яворівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.

  1. Контроль за виконанням даного наказу покласти на інспектора з охорони праці Фірчука О. Я.

 

 

Начальник                                                               В. Байда