Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19  та установлення карантину в освітніх закладах району  

ЯВОРІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

  НАКАЗ

м.Яворів

 

12.03.2020                                                                            №02-02/55

 

Про запобігання поширенню на території

України коронавірусу COVID-19  та установлення

карантину в освітніх закладах району

 

Відповідно до статті 29 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 та з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211, протоколу № 06 позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від  12 березня 2020 року

 

НАКАЗУЮ:                                                                                                         

  1. Директорам закладів освіти:

1.1. Установити з 12 березня до 3 квітня 2020 р. в усіх закладах освіти району карантин, заборонивши:

–  відвідування закладів освіти її здобувачами;

– проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників).

1.2. Забезпечити своєчасне і повне проведення профілактичних і протиепідемічних заходів,  подання інформації про здійснення заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 (додаток) сайт (https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-nkov) та про випадки підозри  на захворювання у відділ освіти Яворівської РДА.

  1. Централізованій бухгалтерії відділу освіти (О.Бачало) здійснювати оплату працівникам закладів освіти району на час тимчасового припинення навчально-виховного процесу з розрахунку заробітної плати встановленої під час тарифікації відповідно до п.5.2.1. Галузевої угоди укладеної між Міністерством освіти і науки України та ЦК профспілки працівників освіти і науки України та п.77 Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти (Наказ МОН від 15.04.1993 №102).
  2. Директорам забезпечити виконання навчальних планів та програм шляхом роботи в дистанційному режимі, ущільнення та інтенсифікації навчального матеріалу.
  3. Директорам забезпечити контроль щодо економії енергоресурсів.
  4. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Начальник                                                  В. Байда