Курсова перепідготовка в умовах карантину

Рішенням Уряду від 25 березня 2020 р. загальнонаціональний карантин продовжено до 24 квітня. У зв’язку з цим підвищення кваліфікації педагогічних працівників  здійснюється за дистанційною формою. Користуючись цією можливістю, 26 учителів фізики та астрономії 6 квітня 2020 року розпочали курсову перепідготовку.  Було обговорено алгоритми та особливості комунікації педагогів на час дистанційного навчання, опановували особливості роботи і специфіку різноманітних сервісів.

Методист методичного кабінету Галина Романик ознайомила присутніх із Програмою підвищення кваліфікації учителів фізики та астрономії закладів загальної середньої освіти, зосередивши увагу вчителів на змісті та розподілі годин за видами діяльності. Також, слухачі отримали в режимі онлайн методичні матеріали, завдання для самостійного опрацювання.

Карантин, через поширення коронавірусу, не залишив вчителям вибору — вони мають терміново, прискорено та екстремально підвищувати свою кваліфікацію і опановувати цифрову грамотність для свого дистанційного навчання  та своїх учнів.