Віртуалізація освітнього процесу на курсах підвищення кваліфікації

27, 28, 29 квітня учителі музичного мистецтва, образотворчого мистецтва, трудового навчання, музичні керівники ЗДО,  Яворівського району 2020, 2023, 2024 р. а., за допомогою  сервісу для відеоконференцій, онлайн-зустрічей і дистанційного навчання ZOOM, обговорили алгоритми та інструментарії сьогодення, які дають можливість проводити дистанційне навчання.

Б. Станько, методист методичного кабінету продемонстрував зручність та оперативність програми ZOOM для проведення онлайн-уроків. У ході занять було наголошено, що опанування нових дистанційних технологій, які базуються на якісних можливостях сучасних телекомунікацій та інформаційних систем, дають можливість педагогам формувати нові підходи до організації освітньої діяльності.

Учасники курсів підвищення кваліфікації дійшли до висновку, що відпрацювання нових організаційних механізмів дистанційного навчання,  систем електронного тестування, використання відеоконференцій, навчання з використанням класів віддаленого доступу дають змогу учителям переорієнтувати свою роботу у віртуальний режим.

Богдан Станько