GIOS – онлайн платформа для  вивчення  математики

Через карантин виникло занадто багато проблем. Наразі всі батьки, діти та їх вчителі зіткнулися з проблемою організації дистанційного навчання.

Як організувати дистанційне навчання вдома? Яким чином мотивувати дитину виконувати завдання? Як вчителю спростити систему перевірки завдань?

Вчителям   математики  допоможе у цьому платформа з онлайн курсами з математики GIOS (Global Innovative Online School). Це інтерактивна онлайн-платформа, матеріали для якої створювали найкращі вчителі та методисти.

Яким чином увійти на платформу, зареєструватися, придбати матеріали, як користуватися матеріалами? Саме  ці   питання  обговорювали  вчителі  математики на  дистанційних  курсах  підвищення  кваліфікації  при  методичному   кабінеті.

Про вчителів GIOS теж не забув, та максимально полегшив їх важку, але дуже важливу роботу. Платформа здійснює оцінювання учнів автоматично, що значно заощаджує час вчителя. GIOS має систему статистики, в якій видно прогрес кожної дитини. Кожен вчитель може подивитись, скільки учнів та які завдання виконують. Це допомагає відразу помічати проблемні місця в навчанні дитини і опрацьовувати їх індивідуально, роблячи акценти на потрібних завданнях.

Також   педагоги   на  курсах   вчилися   створювати  онлайн-тести   на   платформі   «Всеосвіта».

                                              Методист   Лілія  Дутко