Учителі історії продовжують навчатися на онлайн-курсах

Чергове заняття відбулося на платформі ZOOM. Методистом методкабінету Меленчук І.Б. зроблено підсумки практичного заняття. Всі курсанти відмінно справилися із завданням. Вчителька історії із Вороцівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» Байцар Р.Р. ще додатково познайомила присутніх однією з функцій програми OBS studio, яка використовується як для записування відеоуроків так і для проведення онлайн трансляцій.

Поділилася досвідом роботи на платформі classroom вчителька із Старицької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Юрія Костіва Баран Н.А. Вчителі доповнювали, радилися, висловлювали свої думки, щодо навчання на цій платформі.

Розглянули основні інструменти для організації дистанційного навчання, рекомендації щодо того, як скласти розклад, налаштувати режим роботи вчителя/вчительки та зворотній зв’язок з учнями, а також про особливості оцінювання та контролю.

Методист методичного кабінету, яка відповідає за методичний супровід практичних психологів та соціальних педагогів Стадник О.В., провела онлайн-тренінг “Стрес-менеджмент.Психологічна підтримка під час карантину”.