Модель підвищення кваліфікації вчителів англійської мови

 

Комунальний заклад Львівської обласної ради

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

 

 

 

79007‚  м. Львів‚  вул.  Огієнка, 18а           тел./факс  +38 0322 553830           e-mail: loippo@ukr.net           www.loippo.lviv.ua

 

_254___від 13.10.2020р.

На______ від ________

 

Керівникам відділів освіти (управлінь) органів місцевого самоврядування

Повідомляємо, що МОН України спільно з Британською Радою в Україні розпочинають наступний етап підвищення кваліфікації вчителів англійської мови закладів загальної середньої освіти, головною метою якого є забезпечення наступності та сталості у навчанні іноземних мов відповідно до Концепції «Нова українська школа».

Модель підвищення кваліфікації вчителів англійської мови, які будуть працювати у базовій школі, буде пілотуватися з жовтня 2020р. до березня 2021р. і складатиметься із таких компонентів:

  1. Онлайн курс «Навчання англійської мови у новому контексті: базова середня освіта»;
  2. Опрацювання ресурсів, участь у форумах та вебінарах професійного розвитку на освітній онлайн платформі Британської Ради.

Курс складається з 5 модулів та охоплює такі теми: розуміння учнів, їхніх потреб та навчальних уподобань, планування уроків для досягнення конкретних обов’язкових результатів учіння, оцінювання для учіння, ключові уміння 21-го століття, ефективне управління діяльністю на уроці.

Для пілотування запропонованої моделі підвищення кваліфікації  залучаються вчителі англійської мови, які відповідають таким критеріям: вчитель базової школи,  базові комп’ютерні вміння, доступ до Інтернету, готовність та бажання співпрацювати з іншими учасниками курсу, обмінюватися досвідом та виконувати завдання;  готовність та бажання втілювати отримані знання та вміння під час навчального процесу.

Після успішного виконання програми професійного розвитку в повному обсязі всі учасники отримають  сертифікат.

До участі у пілотному проєкті запрошуються по 1-3 вчителі англійської мови від району/міста/ОТГ та 10 вчителів від м.Львів.

Дані про вчителів (прізвище, ім’я, по батькові, повна назва навчального закладу, name and surname in English, електронна пошта вчителя, телефон) просимо надіслати в форматі Excel (зразок заповнення у додатку) на електронну адресу: keao@loippo.lviv.ua  до 16 жовтня.

 

               Заступник директора                                            М.Р.Кацюба

 

Виконавець:

Левицька Х.Б.

2445711