Креативно. Інтенсивно. Позитивно. Емоційно.

14 грудня 2020 року у приміщенні актової зали Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, дотримуючись усіх санітарно-гігієнічних вимог щодо роботи державних установ в умовах карантину, відбулося засідання динамічної групи  соціальних педагогів. Світлана Баляс, соціальний педагог опорного закладу «Новояворівська ЗОШ І-ІІІ ст.  № 1» поділилася досвідом роботи з метафоричними картами «Роботи», які можуть стати ефективним інструментом в індивідуальному консультуванні, груповій роботі, а також в рамках використання психологічних ігор. Картки призначені  для роботи з дітьми, які мають поведінкові порушення, труднощі у комунікаціях, прагнуть зрозуміти себе і покращити соціальні контакти.  У роботі з педагогами та батьками картки допоможуть вирішити внутрішні конфлікти, уявлення про близьких і про відносини з ними, адаптуватися до нових умов життєдіяльності.

Практична частина зустрічі передбачала опрацювання матеріалу на власному прикладі і розгляд випадків, що були продемонстровані дітьми. Соціальні педагоги групи активно висловлювали свої думки  та зазначили, що представлена інноватика  сприятиме професійному розвитку фахівця.

Підводячи підсумки роботи, модератор зустрічі-Олена Стадник, практичний психолог центру професійног розвитку педагогічних працівників надала  змістовні відповіді на безліч професійних  запитань.

Дякуємо Світлані Баляс за цікавий та легкий в розумінні виклад матеріалу. Колегам за активність, відкритість до нового і позитивні емоції.