Про посилення протиепідемічних заходів

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ

79008‚ м. Львів‚ вул. Просвіти, 4а; тел./факс 261-63-54, е-mail donloda@ukr.net,  код ЄДРПОУ 38557639

 

 

_05.03._2021  р. № 02-01/08/560___

 

на №                          від ____________

Керівникам органів управління освіти

 

 

Про посилення протиепідемічних заходів

 

На території Львівської області, як і на території всієї України, ускладнилася ситуація із захворюванням COVID, впершу чергу це стосується територій міст Львова і Дрогобича.

Департамент освіти і науки рекомендує із розумінням та всією відповідальністю поставитися до збереження здоров’я та життя школярів.

Щоб запобігти поширенню коронавірусної хвороби вважаємо за необхідне запровадити використання технологій дистанційного навчання у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти м.Львова і м.Дрогобича

Разом з тим рекомендуємо ретельно моніторити рівень захворюваності в кожному закладі освіти в межах  кожної територіальної громади. При умові виявлення хворих на коронавірус  пропонуємо переходити на віддалене навчання, про що терміново повідомляти департамент освіти і науки облдержадміністрації.

З метою скорочення тривалості віддаленого навчання можна також відкоригувати терміни проведення весняних канікул (наприклад, розпочати з 15.03.2021).

 

 

 

Директор                                                                                         Олег ПАСКА

 

 

Ірина Сислюк 098 306 6591