Про проведення  заходів з  підвищення оперативної готовності на час святкування Пасхи  і проведення заходів 1 і 9 травня

      УКРАЇНА

ЯВОРІВСЬКА  МІСЬКА РАДА

ВІДДІЛ ОСВІТИ

НАКАЗ

м.Яворів

26.04.2021                                                                              № 02-02/45

              

Про проведення  заходів з  підвищення оперативної
готовності на час святкування Пасхи  і проведення заходів 1 і 9 травня

 

На виконання  заходів із запобігання нещасних випадків серед учасників освітнього процесу, попередження надзвичайних ситуацій в установах та закладах освіти району та підвищення оперативної готовності на час святкування  Великодня, Дня  міжнародної солідарності трудящих   і Дня Перемоги

НАКАЗУЮ:

  1. Керівникам ЗЗСО, ЗДО та ПЗО:

1.2. До 01.05.2021 провести первинні інструктажі з безпеки життєдіяльності учнів та вихованців щодо безпеки  під час святкових днів Великодня та травневих свят в частині збереження життя і здоров`я дітей, зокрема з питань поводження з вибухово-небезпечними речовинами, профілактики шлунково-кишкових захворювань,  дитячого дорожньо-транспортного травматизму, дотримання норм виробничої санітарії, пожежної  безпеки , правил поведінки в громадських місцях, при користуванні громадським транспортом, біля водоймищ тощо  за змістовними та затвердженими інструкціями з реєстрацією у відповідних журналах.

1.3. До 10.05.2021   взяти під особистий контроль організацію режиму у закладі освіти на період святкових днів Великодня та травневих свят, проведення цільових інструктажів зі сторожами та черговими.                                                                                               1.4. Негайно інформувати відділ  освіти про надзвичайні ситуації в закладах освіти .

  1. Інженеру з охорони праці Фірчуку О.Я. з 01.05.2021 до 10.05.2021 :

2.1. Забезпечити  реагування  у відділі освіти у святкові та неробочі дні.

2.2. Посилити контроль за організацією туристсько-екскурсійних перевезень учнів автобусами, проведення екскурсій, походів з учнівською молоддю.

2.3. Здійснювати постійний зв’язок з лікувально-профілактичними закладами, громадськими організаціями щодо запобігання травматизму учнів, вихованців.

  1. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

       Начальник                                               В.Байда

 

 

 

Інженер з охорони праці                                           О.Фірчук

 

 

Юрисконсульт                                                           М.Ваник