Консультування педагогічних працівників з питань  якісної підготовки учнів до ЗНО

Українське суспільство уже чітко сформувало думку щодо підтримки зовнішнього незалежного оцінювання як справедливого і вирішального критерію для вступу до вищих навчальних закладів. Тому  педагогічні колективи закладів освіти Яворівської ТГ постійно працюють над покращенням якості освітньої діяльності та наданням якісної освіти. Для цього потрібні бажання здобувачів освіти і постійна наполеглива праця кожного вчителя щодо підвищення фахової і професійної майстерності. Саме тому комунальна установа Яворівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників в особі директора Ольги Фірчук та Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти в особі директора Лариси Середяк нещодавно уклали меморандум про співпрацю.

Це буде продовжена спільна робота фахівців ЛРЦОЯО, КУ ЯМР «ЦПРПП» щодо консультування педагогічних працівників з питань  якісної підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання та технологій  проведення і опрацювання результатів моніторингових досліджень; обмін інформацією та надання консультативної підтримки. Передбачається проведення «круглих столів», семінарів, лекцій, тренінгів, просвітницьких заходів,  що сприятимуть підвищенню якості освітньої діяльності закладів освіти Яворівської міської ради. Важливими будуть і заходи з інформаційного забезпечення педагогічних працівників щодо особливостей проведення моніторингових досліджень, у тому числі міжнародних;  нових програм та типів завдань з предметів складання ЗНО; аналізу відкритих завдань з предметів ЗНО.

Висловлюємо вдячність директору Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Ларисі Середяк за глибоке розуміння значення співпраці, що сприятиме наданню якісної освіти учням ЗЗСО нашої громади.

Ольга Фірчук, директор КУ ЯМР «ЦПРПП»