Уклали момерандум про співробітництво

8 лютого 2022 року комунальна установа Яворівської міської ради Львівської області «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» в особі директора Ольги Фірчук уклала момерандум про співробітництво з управлінням Державної служби якості освіти у Львівській області в особі начальника управління Валентини Загреви.

Це вагома подія для педагогів закладів освіти Яворівської ТГ, оскільки співпраця з питання розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти, яка розпочалася в 2021 році, буде плідно продовжуватися. Управління ДСЯО у Львівській області надасть працівникам Центру допомогу в консультуванні педагогічних працівників з проблем сучасного розвитку освіти, організації освітнього процесу, забезпечення якості освіти у закладах освіти; здійснення інформаційного забезпечення педагогів із питань формування та підтримки  культури якості освіти, що базується на прозорості, інноваційності та партнерстві учасників освітнього процесу.

Важливим є і питання сертифікації педагогів початкових класів, тому уже 24 лютого 2022 року буде проведено онлайнсемінар з метою роз’яснення процедури сертифікації. Далі сплановано проведення семінарів-практикумів, тренінгів для педагогічних працівників, зокрема і для керівників ЗЗСО, ЗДО, ЗПО, з питань розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, здійснення самооцінювання. Особлива увага буде акцентуватися на системі самооцінювання результатів навчання здобувачів освіти, педагогічній діяльності працівників закладів освіти.

Висловлюємо щиру подяку начальнику управління Державної служби якості освіти у Львівській області в особі начальника управління Валентини Загреви та працівникам, а саме: заступникові начальника відділу інституційного аудиту Андрію Хамику, начальникові відділу роботи з експертами Анжелі Стефанишин, у співпраці з якими проведено багато корисної роботи для педагогів закладів освіти Яворівської ТГ.

 

Ольга Фірчук, директор КУ ЯМР «ЦПРПП»