Цьогоріч серпнева зустріч учителів початкових класів(16-17 серпня)  проходила в онлайн –кафе з горнятком кави, добрим настроєм та позитивним налаштуванням на роботу.

Мета зустрічі –  підвищення професійних компетентностей учителів, удосконалення форм роботи, підвищення мотивації  учасників навчального процесу, психологічна самодопомога в умовах воєнного стану.

Розпочалася зустріч з кави очікувань. Оскільки зараз непростий  воєнний час випробувань, то й очікування були різними: миру, перемоги, професійного зростання, нових зустрічей, креативних ідей, спілкування.

На каві методичної підтримки розглядались питання:

  • нормативного забезпечення освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти;
  • структури 2022/2023 навчального року;
  • форм організації освітнього процесу;
  • оцінювання та фіксація навчальних досягнень здобувачів освіти початкової школи;
  • рефлексія ( практичні вправи для застосування);
  • психологічні аспекти організації освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Кава планування допомогла учителям зорієнтуватися, на що звернути увагу при складанні календарно – тематичного планування та організації виховних справ з учнями 1-4 класів.

Релакс- це кава натхнення. Учителі взяли участь у віртуальному майстер – класі «Кавові шедеври». На якому мали можливість помалювати кавою у супроводі чудових мелодій.

Зустріч була корисною, пізнавальною, цікавою, потрібною,- зазначили самі учасники-учителі.

Новий 2022-2023 навчальний рік підготував для кожного з нас низку випробувань, адже він особливий, бо розпочинається у період воєнного стану, а також і безліч унікальних можливостей.

Вдалого та успішного НАВЧАЛЬНОГО РОКУ.