Відбувся вебінар «Про перехід закладів загальної середньої освіти Яворівської ТГ на ведення електронних журналів та щоденників»

6 грудня 2022 року відділ освіти Яворівської міської ради та комунальна установа Яворівської міської ради «ЦПРПП» організували семінар для директорів ЗЗСО Яворівської ТГ, заступників директорів з навчально-виховної роботи, учителів інформатики з питань впровадження електронних журналів та щоденників. Спікером заходу була учитель інформатики Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Надія Манько, яка проаналізувала можливості платформ «Нові знання» та «eJournal» з впровадження вищеназваної документації.

Участь у семінарі взяли начальник відділу освіти Яворівської міської ради В.Байда, його заступник Б.Станько, директор КУ ЯМР «ЦПРПП» О.Фірчук.

Н.Манько запросила до участі в семінарі Роксолану Хлібик, учителя інформатики ЗЗСО І-ІІІ №1 ім. Т.Г.Шевченка м. Самбора, яка поділилася досвідом роботи на платформі «eJournal».

Учасники семінару висловили свої міркування щодо вибору певної платформи і планують впровадити електронні журнали і щоденники з ІІ семестру 2022-2023 навчального року.

Заклад може обирати будь-яку електронну освітню інформаційну систему, яка надає послугу з ведення електронного класного журналу.

Перехід на ведення електронних журналів регламентує наказ МОН України від 08 серпня 2022 року №707 «Про затвердження Інструкції з ведення ділової документації у ЗЗСО в електронній формі»

Покликання на презентацію Н.Манько