Творча майстерня

16 лютого 2023 року на базі Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка для учителів музичного мистецтва ЗЗСО Яворівської громади педагог Оксана Перожак провела майстер-клас «Народні традиції та обряди».

Зустріч пройшла у незвичній формі: учителі відвідали інноваційний урок у 5 класі НУШ, який проводила  О. Перожак. Педагоги разом з учнями стали учасниками освітнього процесу, де основна увага була приділена виконанню всесвітньо відомого твору «Щедрик» М. Леонтовича, що прозвучав у різних інтерпретаціях.

Змістовннй майстер-клас проведено з урахуванням комплексу ключових та  предметних компетентностей, відповідно до вимог Нової української школи. Під час  уроку музичного мистецтва, який пройшов на високому методичному рівні, Оксана Степанівна поділилася досвідом своєї роботи, де вміло використала новітні форми та методи роботи сучасного уроку.

Захоплива атмосфера панувала у творчій майстерні: учителі під керівництвом консультанта КУ ЯМР «ЦПРПП» Н. Дроф’як мали змогу опанувати один із методів арт-терапії – малювання кавою.

Присутні охоче ділилися емоціями, які викликав проведений майстер-клас.

Роботу Оксани Степанівни та Наталії Миколаївни схвально оцінив присутній на засіданні заступник начальника відділу освіти Станько Богдан Миронович, а також подякував за активність та плідну працю.

Центр професійного розвитку також висловлює подяку Вдовенко Наталії Іванівні – директору Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 3 імені Т. Шевченка – за забезпечення умов для проведення заходу.