Семінар на тему «Гендерно зумовлене насильство»

УКРАЇНСЬКА ПРОГРАМА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА СТІЙКОСТІ

Чешанув, Польща – лютий 2023 р

Програма навчання для доглядальників на передовій лінії

NATAN та партнер Folkowisko Foundation завершили третій раунд навчання для Українські фронтові опікуни. Навчання проходили в польському місті Цешанув, що неподалік українського кордону. Усі слухачі – це професіонали, які надають допомогу своїм співвітчизникам – як ВПО (внутрішньо переміщеним особам), так і членам місцевих громад. Війна, що триває, зараз наближається до її річниці, торкнулася кожного. Програма підтримується ВООЗ, експерти якої взяли участь у тренінгу, представивши семінар на тему «Гендерно зумовлене насильство». Тренінг включав два професійних семінари:

– Травма-фокусоване лікування дітей та підлітків: практикум

– Polyvagal Mental Fit Workshop: управління стресом і профілактика вигорання.

На наступному етапі тренери NATAN супроводжуватимуть слухачів під час їхнього повернення до рідних міст України, щоб спостерігати за тим, як методи, які вони навчилися, реалізуються на місцях.

Фото 1: Групове фото учасників тренінгу на церемонії закриття

Фото 2 Тренери та партнери: стоять, зліва направо: NATAN Інструктори: д-р Ян Сердце, Шимона Ґродзін Цезарі, д-р Тамар Подолі, Тамар Горен, перекладачі Фолковіско Маріана та Маріана, Таша Карлюка, Олександр Сола з Фолковіско, генеральний директор NATAN Наама Шило та члени нашої партнерської організації Folkovisko Foundation.