21 березня 2023 року за участі Ірини Васильків, старшої викладачки кафедри суспільствознавчої освіти ЛОІППО, відбувася круглий стіл з вчителями історії Яворівської територіальної громади  «Оцінювально-аналітична компетентність учителів історії: сучасні виклики».

Було проаналізовано зміст діагностичних робіт для п’ятого класу,які розробила творча група вчителів історії. Ще раз звернуто увагу на рекомендації щодо оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів, які здобувають освіту відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти, які було  затверджено  наказом Міністерства освіти і науки України від 01 квітня 2022 р. № 289.

До уваги вчителів-істориків Ірина Дмитрівна продемонструвала підручник (за МНП «Досліджуємо історію і суспільство» авт. Васильків І. Д.,  Димій І. С., Шеремета Р. В.)” та “Методичний супровід викладання історії в 6 класах НУШ: від модельної програми до підручника та уроку.

Вчителі отримали відповіді на запитання, які хвилюють їх під час вивчення предмета історії. Дякуємо Ірині Дмитрівні за співпрацю!

      Консультант КУ ЯМР «ЦПРПП» Ірина Меленчук