English Speaking Club

Комунальною установою Яворівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» для вчителів англійської мови створено ‘English Speaking Club’. Розмовний клуб – це чудова можливість для будь-якого педагога поспілкуватися на різні теми англійською мовою з колегами у приємній та затишній атмосфері, потренувати власні навички з говоріння, переглянути та обговорити відео, фільми, тощо. Це також чудовий привід спробувати створити власні матеріали чи протестувати ресурси.

23 квітня 2023року у приміщенні Яворівської гімназії імені Осипа Маковея відбулося перше заняття ‘English Speaking Club’. На занятті було розроблено правила роботи клубу, план роботи та обговорено питання ‘How to speak English like a native speaker’. Навчаючи учнів літературної мови, ми часто не звертаємо велику увагу на розмовну англійську мову, яка характеризується великою кількістю скорочень, з’єднанням слів, додаванням, пропуском та навіть зміною звуків. Перегляд відео англійського вчителя ‘How to speak English like a native speaker’ було цікавим та інформативним.

Дякую всім учасникам за творчу роботу та дирекції Яворівської гімназії імені Осипа Маковея за сприяння у проведенні заходу. До зустрічі у квітні!

Лідія Щудлюк, консультант КУ ЯМР «ЦПРПП»