Діяльнісний підхід як ДНК нової української школи

В рамках освітнього форуму « Територія розвитку» 29 серпня 2023 року учителі початкових класів відвідали майстерку «Діяльнісний підхід як ДНК нової української школи» спікером якої була тренерка The LEGO Foundation Яна Клікучина.

Присутні з великим захопленням брали участь у різних активностях на тему

«ЧАС, адже час – це можливість зробити водночас і багато  і мало»:  створення цікавих годинників, вифантазовували історії про час, співали пісні, презентували власні «винаходи» та творчі завдання, відчули підтримку колег у команді.

Учасники майстерки отримали буклети з QR-кодом, за якими можна приєднатися до спільноти LEGO Foundation у fasebook.

Командою the LEGO Foundation в Україні було створено методичні матеріали з фасилітації ігрової взаємодії з дітьми та  для впровадження діяльнісного підходу в закладах загальної середньої освіти, які можуть бути реалізовані в онлайн – і офлайн – форматах, доступдо яких тепер мають учителі.

Адже навчання тоді цікаве , коли воно корисне, практичне, творче, учень може робити, а не просто слухати .

Саме через діяльнісний підхід у навчанні можна реалізувати на своїх заняттях багато наскрізних вмінь , що потім стають soft skills, якими діти скористаються протягом усього життя.

Дякуємо команді LEGO Foundation, за активну роботу на нашому форумі, цікаву та доступну інформацію, позитив та активність.