13 грудня 2023 року об 11:00 відбудеться онлайн конференція «Освіта стійка, сучасна, переможна»

Шановні колеги!

 Шведсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» (SALAR International) запрошує вас 13 грудня 2023 року об 11:00 долучитися до онлайн конференції «Освіта стійка, сучасна, переможна». Захід передбачає проведення наступних дискусій:

  • Оптимальна освітня мережа як умова ефективних та якісних освітніх послуг;
  • Перспективи та виклики реформи старшої школи в Україні: відповідь на сучасні вимоги суспільства;
  • Управління освітою в ТГ: від інституційної спроможності до якості освіти;

Захід буде присвячений підбиттю підсумків роботи шведсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні” (SALAR International) у сфері децентралізації освіти на місцевому рівні.

Для участі у конференції необхідно зареєструватися за посиланням – https://forms.gle/g1m8iMLx644FhgG49

За час роботи Проєкту напрацьовано унікальні методики формування ефективних шкільних мереж в тому числі мереж старшої школи, створена база даних «Кращі практики управління освітою в громаді». Крім того, експертами шведсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні” створено пілотну модель органів управління освітою, яка разом з іншими здобутками є необхідною і важливою частиною підтримки процесу європейської інтеграції України. Напрацювання Проєкту набувають ще більшої актуальності в умовах  військової агресії російської федерації, масштабних міграційних процесів, посилення вимог до безпеки цивільного населення та зростання бюджетного дефіциту. Напрацювання Проєкту стануть важливим елементом забезпечення прозорості та інклюзивності стратегії відновлення України.

Лінк на зум зв’язок буде надіслано вам напередодні, але не пізніше 10 години 13 грудня.

У разі запитань телефонуйте 0674582997 Інна Білик, експертка шведсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні”