25 січня 2024р. відбудеться тренінг «Здорові розмови»

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ»
(КЗ ЛОР ЛОІППО)

 

вул.  Огієнка, 18а,  м. Львів‚ 79007‚   тел./факс +38 (032) 255 38 30,  e-mail: loippo@ukr.net,     loippo.lviv.ua

Код ЄДРПОУ 02139736

 

Від  11.01.2024р. № 3

На №______ від __________  

 

Директорам закладів загальної середньої освіти

 

Про проведення тренінгу

Шановні колеги!

В рамках Проєкту GFA Консалтінг Груп ГмбХ «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань в Україні», що фінансується Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва, у співпраці з КЗ ЛОР ЛОІППО та Львівським обласним інформаційно-аналітичним центром медичної статистики у реалізації україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я», у м. Львів в офлайн форматі 25 січня 2024р. з 10:00 до 17:00 відбудеться     тренінг «Здорові розмови».

«Здорові розмови» – це науково обґрунтований метод впливу на поведінку людей, який призводить до позитивних змін та покращення їхнього фізичного та психічного здоров’я. Він використовує мільйони звичайних щоденних контактів організацій та окремих працівників з іншими людьми для просування здорового способу життя та профілактики фізичних і психічних хворіб.

Запрошуємо до участі педагогів та інших працівників закладів загальної середньої освіти Львівської області, зацікавлених темою здоров’я учасників освітнього процесу.

Організатори заходу покривають транспортні витрати (за умови наявності заповнених квитків, копії паспорта, номеру картки для повернення коштів), а також харчування учасників.

Для участі у тренінгу просимо до 18 січня заповнити реєстраційну форму за покликанням: https://forms.gle/uawazATmd8QGCg6x9. Реєстрацію буде закрито після  того, як сформується група для навчання. Деталі щодо  місця проведення будуть надіслані зареєстрованим учасникам на вказані електронні пошти.

 

Дякуємо за співпрацю!

 

Директор                                                 Павло ХОБЗЕЙ

 

Виконавець

Сливка Є.М.  0675829136   каб.308