«Шанобливі батьки, шанобливі діти»

3 квітня у Завадівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся тренінг для батьків молодших класів. На запрошення вчителів початкових класів консультанти КУ ЯМР “ЦПРПП” – Ковалик Оксана та Романик Галина ознайомили присутніх з дієвим методом комунікації, розробленим Маршалом Розенбергом, проаналізували правила спілкування, опираючись на досвід філософів та психологів. Під час зустрічі батьки мали можливість обговорити від чого залежить гармонійність сімейного виховання та відповідальності в дитячому віці . Оксана Ковалик та Галина Романик вдало поєднали теоретичні аспекти з практичними вправами, що сприяло більш глибокому засвоєнню матеріалу та розуміння теми.
Гостями заходу був отець Ігор з парафії с. Завадів та отець-декан Ігор Кунець. Отці розповіли як правильно виховувати дітей. За їх словами дитину потрібно виховувати в атмосфері тепла і мудрої любові. Діти, які цього не одержали, – це ті, що в той чи той спосіб тікають з дому і блукають вулицями наших міст.
Учасники тренінгу високо оцінили позитивний підхід консультантів та глибокі повчання отців, які створили дружелюбну та позитивну атмосферу для обговорення теми. У неформальній, доброзичливій атмосфері поговорили про найважливіше в житті для людини – батьківську любов.
Батьки почерпнули для себе нові ідеї та інструменти, які допоможуть їм бути не лише «шанобливими батьками», а й прикладом для своїх дітей.