24 квітня 2024 року відбувся освітянський захід

У відпустовому місці села Страдч 24 квітня 2024 року педагоги Яворівської ТГ взяли участь в освітянському заході, який  організували консультанти КУ  ЯМР «ЦПРПП» Леся Гуцова, Наталія Дроф’як, Галина Романик та Оксана Ковалик. Цей захід був спрямований на формування духовності особистості та популяризацію культурних традицій. Програма розпочалася зі Сповіді та Літургії, яка стала основою для подальших духовних вправ та рефлексій. Далі педагоги отримали можливість поглибити своє розуміння «самооцінки» на лекції від психологині та крівниці хабу ментального здоров’я «ДіяТи» Марія Тракало,

Великодня майстерка стала наступним кроком у розвитку креативності  педагогів. Учасники заходу мали можливість розмалювати писанки незвичайними фарбами з кави та кориці, а духовна наука від отця Ярослава Гусака, сотрудника парафії Успення Пресвятої Богородиці с. Страдч                привела педагогів до роздумів над глибокою духовною темою «Люби себе, як свого ближнього».  Його мудрі слова сприяли розширенню світогляду та збагаченню духовного досвіду учасників.

Завершенням цього освітньо-духовного заходу стала хресна хода, яка відбулася під супровід релігійних пісень освітянського співучого колективу “Освіта Band”.

Захід у Страдчі об’єднав педагогів у спільному пошуку глибин духовності. Ця зустріч стала світлом натхнення та рефлексії, де душевний розвиток поєднався з національною спадщиною, підкреслюючи значущість інтеграції духовних цінностей у сучасну педагогіку.