Нова українська школа: завершення адаптаційного циклу в 5-6 класах

На початку червня саме по темі: «Нова українська школа: завершення адаптаційного циклу в 5-6 класах» пройшло навчання вчителів математики у Яворівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2. Педагоги разом з консультантом Л. Дутко обговорили переваги і недоліки НУШ, працювали над створенням діагностичних контрольних робіт з алгебри для 7 класу.
Велика увага була приділена сертифікації вчителів математики у 2024 році. Педагогів було ознайомлено з завданнями незалежного тестування фахових знань та умінь учителів математики. Вчитель математики Дрогомишлянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, яка успішно пройшла сертифікацію у 2023-2024 навчальному році, Г. Лагуняк поділилася своїм досвідом, як підготуватися до сертифікації.
Консультант Л.Гуцова показала педагогам, як можна використовувати штучний інтелект для створення дидактичних матеріалів з математики. Вчителі математики Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 О.Мисаньо і Л.Шумило поділилися досвідом використання цікавих ігрових моментів на уроках у НУШ.
Дякуємо ЗСУ за можливість спокійно працювати. Дякую адміністрації Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 в особі директора О.Бамбурової за сприяння у проведенні навчання.
Консультант Лілія Дутко