10 лютого відбулося планове засідання школи становлення новопризначеного вчителя біології та хімії

10 лютого 2020 року на базі природного заповідника «Розточчя» відбулося планове засідання школи становлення новопризначеного вчителя біології та хімії (керівники О. Порохнавець, О. Борис) на тему «Особливості професійної спрямованості  молодого педагога» за участі методиста методичного кабінету О. Флис,  педагогів опорного закладу «Івано-Франківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Івана Франка» та працівників ПЗ «Розточчя».

З вітальними словами до присутніх звернулися директор ПЗ «Розточчя» Я. Бовт та методист відділу освіти Яворівської РДА О. Флис, які налаштували усіх на результативну та дружню співпрацю. Своїми новаторськими напрацюваннями на тему «STEM проекти на уроках хімії та біології» поділилася переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Хімія» Оксана Володимирівна Окулова, яка ознайомила із найсучаснішими методами навчання з активним використанням інформаційних технологій. Молоді педагоги та їх наставники також  побували у ролі учнів на уроці біології «Птахи, їх особливості», який провели вчителі біології Оксана Романівна Ольшанська та Ольга Зеновіївна Михайлишин, використовуючи новітню модель навчання «перевернутий клас». Змістовною та інформативною була доповідь О. Михайлишин про співпрацю ПЗ «Розточчя» з опорним закладом «Івано-Франківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І .Франка». На завершення роботи усі присутні відвідали музей природи заповідника «Розточчя», у якому детально ознайомилися із біорозмаїттям флори та фауни рідного краю. Працівники та директор ПЗ «Розточчя» радо запрошували до участі в традиційних щорічних природоохоронних акціях та святах школярів та їх вчителів усіх освітніх закладів району.

Молоді педагоги та керівники школи становлення вчителів біології та хімії щиро дякують методисту О.Флис за організацію змістовної зустрічі із педагогами-новаторами та мальовничим Розточчям, яке залишило у нас незабутні враження!