Відбулося розширене засідання ради методичного кабінету відділу освіти Яворівської РДА

Чергове розширене засідання ради методичного кабінету відбулося 26.12.2017 у Новояворівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Традиційно у грудні рада розглядає методичні матеріали педагогічних працівників освітніх закладів району, які претендують на присвоєння педагогічного звання «Учитель-методист». На цей раз свої доробки представляв учитель хімії опорного закладу «Яворівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка» Ігор Ремешило.

Навчально-методичний посібник «Збірник тестових завдань з хімії для 8 класу» (І та ІІ частини) отримав схвальні відгуки і може бути представлений на вченій раді Львівського ОІППО. Методисти методичного кабінету Олена Стадник та Марія Пономарьова презентували методичні матеріали: «Соціально- психологічний супровід інклюзивної форми навчання» (авторський колектив: О.Стадник, А.Федіна, О.Чугаєвська) та «Вивчення літератури рідного краю у поезіях І.Гери та І Мельничук» (автор Марії Козак, учитель української мови та літератури Шклівської ЗОШ І-ІІІ ступенів) відповідно.

Виступ Лілії Дутко, методиста методичного кабінету яка відповідає за науково-методичний супровід учителів математики, лауреата всеукраїнського етапу конкурсу «Моє покликання методист», з теми «Методична робота з учителями математики та інноваційні підходи до їх фахової та професійної майстерності» став своєрідним бенефісом двадцятирічної роботи педагога та був вкотре відзначений радою методичного кабінету.

З інформацією щодо окремих питань організації освітнього процесу виступили завідувач методичного кабінету Ольга Фірчук, методисти методичного кабінету Оксана Майхер та Оксана Флис. Теплими різдвяно-новорічним віншуваннями привітали учасників засідання завідувач методичного кабінету Ольга Фірчук, учнівський та педагогічний колективи Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, що завершилися спільною колядою, подякою за тісне партнерство між методичною службою та освітніми закладами району впродовж 2017 року і сподіванням, що прийдешній 2018 рік здійснить найзаповітнішу мрію усіх нас – мир на нашій рідній землі.

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації Новояворівської ЗОШ І- ІІІ ступенів №2, особисто директору Анні Вань за створення передноворічної атмосфери та допомогу в організації заходу.

Майхер Оксана, методист методичного кабінету