Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Зоологічна галерея»

Про проведення обласного етапу
Всеукраїнського конкурсу дитячого
малюнку «Зоологічна галерея»

 Відповідно до річного плану роботи комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» на 2018 рік, з метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо вирішення екологічних і природоохоронних проблем, залучення її до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» проводить обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея» (далі – Конкурс).

До участі в Конкурсі запрошуються учні 7-9 класів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Конкурс проводиться в заочному форматі.

Матеріали просимо надсилати не пізніше, як до 1 квітня 2018 р. за адресою: 79026, ЛОЦЕНТУМ, вул.. І. Франка, 133, м. Львів, тел. 276-46-07.

Умови проведення Конкурсу додаються. Просимо Вас розповсюдити інформацію про Конкурс серед навчальних закладів Вашого району та сприяти участі учнівської молоді у конкурсі.

 

Директор                                                                             А.Кийко

 

Умови

проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу

дитячого малюнку «Зоологічна галерея»

 

Загальні положення

КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» проводить обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея» (далі – Конкурс).

Проведення конкурсу сприяє розвитку бережливого ставлення до природи, творчої художньої активності учнівської молоді в анімалістичному жанрі.

Мета конкурсу

– виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону;

– активізація пізнавальної діяльності учнівської молоді до представників тваринного світу з різних зоогеографічних областей;

– розвиток образного мислення і емоційної чуйності;

– розкриття творчих здібностей та художнього смаку підростаючого покоління.

Учасники конкурсу

До участі в конкурсі запрошуються учні 7-9 класів загальноосвітніх

шкіл та вихованці позашкільних навчальних закладів .

Участь у конкурсі може бути як індивідуальною, так і колективною.

Умови конкурсу

За результатами обласного етапу кращі роботи надсилаються для участі у фінальному Всеукраїнському етапі який відбудеться на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Творчі роботи учнів приймаються оргкомітетом і авторам не повертаються.

Кількість робіт від автора чи колективу – два малюнка (на першому – намалювати птаха або ссавця, які мешкають на території регіону, на другому – представника різних зоогеографічних областей світу).

Вимоги до конкурсних робіт:

малюнки подаються у зазначений термін;

– до кожної роботи додається етикетка (10 x 6см), справа унизу або на зворотній стороні малюнка: назва роботи, прізвище, ім’я і вік автора, техніка виконання, повна назва навчального закладу;

формат малюнка – А 2;

матеріали: гуаш, акварель, воскова крейда.

Розгляду не підлягають роботи, які виконані або надані без дотримання умов конкурсу та вимог до робіт.

Критерії оцінювання конкурсних робіт:

– художня виразність;

– реальність вигляду і характерних ознак птахів і ссавців регіону, зоогеографічних областей світу;

– оригінальність композиційного рішення;

– індивідуальність і креативність творчого почерку.

Підведення підсумків та нагородження переможців

Автори кращих робіт будуть відзначені грамотами КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».

Автори робіт, що зайняли І місце у Всеукраїнському конкурсі будуть нагороджені путівками до Всеукраїнського літнього оздоровчого табору «Юннат», а їх роботи експонуватимуться в Зоологічній галереї НЕНЦ .

Матеріали просимо надсилати не пізніше, як до 1 квітня 2018 р. за адресою: 79026, ЛОЦЕНТУМ, вул.. І. Франка, 133, м. Львів, тел. 276-46-07.