Конкурс підручників для 1 класу!

 

ДИТЯЧА
ХУДОЖНЯ
НАВЧАЛЬНА
ЛІТЕРАТУРА

Конкурс підручників для 1 класу!

Шановні колеги!

Продовжується Конкурс відбору підручників для 1 класу закладів загальної середньої освіти (накази МОН України №248 від 16.03.2018 та №310 від 02.04.2018).

   З 14 по 17 травня 2018 року триватиме другий етап — вибір школами підручників за їхніми електронними версіями. Тепер саме від вас — учителів — залежатиме, за якими підручниками будуть навчатися учні 1 класів у 2018/19 навчальному році.

Ознайомитись з  електронними версіями підручників для 1 класу видавництва «Навчальна книга – Богдан» можна на сайтах видавництва

bohdan-books.com

bohdan-digital.com

та в Електронній бібліотеці ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти”lib.imzo.gov.ua.

   З 16 по 17 травня 2018 року заповніть спеціальну форму вибору підручників (додаток).

До 17 травня 2018 року передайте результати вибору проектів підручників за фрагментами електронних версій їхніх оригінал-макетів з кожної назви підручника в паперовому та електронному вигляді (excel-формат) до органу управління освітою, якому ви підпорядковані.

Всі підручники видавництва «Навчальна книга – Богдан» мають безкоштовні електронні додатки та забезпечені відповідними навчально-методичними комплектами (календарне планування, конспекти уроків, робочі зошити, дидактичні посібники, таблиці тощо).

З повагою та надією на співпрацю

Видавництво «Навчальна книга — Богдан»