Свято Героїв у Котівській ЗОШ І-ІІ ступенів

24.05.2018р. з нагоди відзначення  Свята Героїв у Котівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулась лінійка, присвячена вшануванню пам’яті патріотів, які жертовно віддали своє життя служінню українській нації, тих, хто боронив рідну Вітчизну до останнього подиху.

Свято Героїв – щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків – борців за волю України, передусім, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, українських січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА діячів ОУН, Героїв Небесної Сотні, учасників революції Гідності, учасників АТО.

Учні виконали зворушливі пісні, в скорботі і з великою вдячністю згадали нашого земляка Михайла Логина, Героїв Небесної Сотні та тих патріотів, які загинули воюючи в АТО і вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Мета заходу:  формувати в учнів почуття патріотизму, любові до свого краю, народу, повагу до його історії, розвивати національну свідомість, прагнення бути свідомим громадянином України, популяризувати прояви патріотизму, жертовності і героїзму, виховувати глибоку повагу і вдячність до сучасних героїв України, розвивати мотивацію до захисту Вітчизни на прикладі подвигу героїв сьогодення.

Хай буде мир й замовкнуть всі гармати.
Доволі крові, сліз, нещастя й бід…
Хай відпочине втомлений боями
До праці звичний український рід.

Захід підготували педагог-організатор Кіт А.М.  та вчитель музики    Христиніна Л.І.