Ось і пролунав останній дзвоник

26 травня 2018 року пролунав останній дзвоник у Котівській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Михайла Логина , який сповістив про закінчення  навчального року.

Останній дзвоник – це свято,  у якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Вже традиційно , це свято зібрало разом нашу дружну родину: учнів, учителів, батьків.

Розпочалось урочисте святкування з молебню, який відслужив  місцевий парох о. Ярослав. Отець благословив випускників, побажав їм щасливої долі,гарно здати іспити, учням побажав гарно відпочити і набратись сил після літніх канікул, а вчителям подякував за плідну праця, за терпіння.

Продовжилось свято урочистою лінійкою на шкільному подвір’ї.

З теплими словами на адресу усіх присутніх виступила директор школи Бугійчик Наталія Іванівна, яка вручила найактивнішим учням грамоти та похвальні листи, а юним спортсменам кубок та медалі. Директор побажала випускникам світлої життєвої дороги, чистого неба, миру, щоб усі були щасливі та добрі, успішно вступили у навчальні заклади, а  учням 1-8 класів та вчителям – гарного літнього відпочинку, оздоровитися, набратися сил і всім повернутися у рідні стіни.

Долучилася до вітальних слів і мама випускника 9 класу –  Сегін Наталія, яка привітала школярів та випускників зі святом і побажала їм міцного здоров’я, щастя, миру і добробуту, процвітання і стабільності, бадьорості і святкового настрою, щасливих та яскравих подій, завжди пам’ятати своїх батьків та турбуватися про них, бути справжніми, цивілізованими громадянами своєї Батьківщини.

Останній дзвоник – пам’ятна подія в житті кожного випускника. Залишаючи стіни навчального закладу, вони вступають  в нове життя.

Нехай майбутнє кожного з випускників  буде світлим, а плани – грандіозними. Нехай все, що побажали, збудеться, а люди, які сказали теплі слова, не забудуться.

Захід  підготували педагог-організатор Кіт А.М.  та вчитель музики    Христиніна Л.І.