Global Teacher Prize Ukraine – 2018 : українських вчителів запрошують позмагатися за 250 000 грн

Цьогоріч найкращого вчителя України оберуть серед десятки фіналістів, які отримають рік безкоштовного навчання від ГС «Освіторія». До експертного журі національної премії-2018 увійшли голова «Освіторія» Зоя Литвин, телеведуча «1+1», куратор премії Наталія Мосейчук, ініціатор і натхненник освітнього руху «EdCamp» в Україні Олександр Елькін та переможець Global Teacher Prize Ukraine 2017 Пауль Пшенічка. Список може бути доповнений.

«Я закликаю усіх вчителів, а особливо тих, хто не подав заявку минулого року, використати шанс на перемогу та визнання,  — зазначає Міністр освіти Лілія Гриневич. —  Ваші історії успіху можуть показати українцям, як ви змінюєте життя їх дітей, а колег надихнути на нові підходи. Новій українській школі потрібні педагоги, які підготують учнів до викликів майбутнього. До того ж участь у премії робить українських вчителів частиною міжнародної спільноти освітян, а значить дає можливість обмінюватись кращим досвідом та професійно зростати».

Заповнити анкету на участь або номінувати вчителя можна на офіційному сайті премії до 15 липня: http://globalteacherprize.org.ua

Global Teacher Prize Ukraine 2018
За кожним успіхом стоїть учитель!

ВЗЯТИ УЧАСТЬ             НОМІНУВАТИ ВЧИТЕЛЯ