Замовлення на підручники для 5 та 10 класів

Про замовлення на підручники
для 5 та 10 класів

 

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №567 від 1.06.2018 року та листа МОН України № 1/9 -376 від 5.06.2018 року заклади загальної та професійної освіти зобов’язані  до 14 червня замовити підручники для 5-х та 10-х класів.

Звертаємо вашу увагу, що підручник для 5 класу  Р.Пастушенка «Вступ до історії» (вид-во «Астон») та підручник для 10 класу О.Аркуші, М.Мудрого «Історія: Україна і світ» (вид-во «Генеза») видаватимуться державним коштом. Названі видавництва надали до Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» гарантійного листа про фінансування (за рахунок власних обігових коштів або інших коштів, не заборонених законодавством) різниці між запропонованою видавництвом вартістю такого підручника і середньою вартістю підручника, що зазначена у паспорті бюджетної програми на відповідний рік. Відповідна інформація розміщена на сайтах видавництв: https://aston.te.ua/  та http://www.geneza.ua/.

Просимо заклади освіти, які обрали названі підручники, підтвердити свій вибір, заповнивши вказані у листі МОН №1/9-376 документи. Підручники для закладів освіти – безкоштовні.

 

Заступник директора                                                                Пастушенко Н.М.