Засідання районної методичної комісії вчителів історії

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти  Яворівської РДА 21 серпня 2018 року  відбулося засідання районної методичної комісії вчителів історії. Із звітом та презентацією про роботу методичної комісії з вчителями виступила методист методкабінету, керівник районної методичної комісії Меленчук І.Б. Також  було звернуто увагу на викладанні предмета за оновленими програмами у 5-10класах та на виконання інформаційно-методичного листа «Про оцінювання навчальних досягнень учнів з історії у системі загальної середньої освіти Львівщини».

Вчителі історії із Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Стецькович Л.М. та Горгут Г.В.  виступили з презентацією про організацію, підготовку та участь команди у Всеукраїнському турнірі «Юних істориків». Учениця цього ж закладу, Афанас’єва Марія, виступила з доповіддю «Єрусалим: столиця Ізраїлю та релігійний центр світу».

В обговоренні взяли участь Глова М.М. , (Шклівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Больбан Ю.І.,( Бунівська ЗОШ І-ІІ ст.) За досягнуті успіхи у викладанні предмета історія за наслідками атестації, вчитель Черчицького НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» Вербенець У.О. нагороджена грамотою відділу освіти Яворівської РДА.