Проведення I і IІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2018/2019 навчальному році

Н А К А З

 

_06.09. 2018 р.                                       Львів                                     № _07-01/316_ 

 

Про проведення I і IІ етапів
Всеукраїнських учнівських олімпіад
з навчальних предметів
у 2018/2019 навчальному році

 

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 02.08.2018 року № 849 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2018/2019 навчальному році»,  з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді

НАКАЗУЮ:

  1. Керівникам місцевих  органів  управління  освіти:

1.1.   Забезпечити організацію й проведення І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у жовтні 2018 року.

1.2.   Провести ІІ етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів на базі визначених загальноосвітніх  навчальних  закладів  району (міста) в такі терміни:

3 листопада – іноземні мови (німецька, французька)

4 листопада – іноземні мови (англійська, іспанська)

10 листопада – математика, християнська  етика

11 листопада – біологія, інформаційні технології

17 листопада – трудове навчання, польська мова і література

18 листопада – історія, інформатика

24 листопада – українська мова і література

25 листопада – фізика, російська мова і література

1 грудня – хімія,  економіка

2 грудня – географія, правознавство

8 грудня – екологія, астрономія

1.3.   При  організації  і  проведенні  І та  ІІ  етапів  олімпіад  керуватися Умовами проведення  І, ІІ, ІІІ  етапів  Всеукраїнських  учнівських  олімпіад  з  навчальних предметів, що затверджені  наказом  головного управління  освіти і науки № 756  від  25  вересня  2012  р. (із змінами).

1.4.  До 22 грудня 2018 року надіслати на адресу обласного інституту післядипломної педагогічної освіти звіти про проведення ІІ етапу та заявки на участь команд у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

1.5.    Взяти  до  відома, що  визначення кількісного складу учасників  ІІІ етапу олімпіад здійснюється відповідно до  рейтингу команд (додаток 1).

 

  1. Комунальному закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» (М.Кацюба):
    • Забезпечити  організаційне  та  науково-методичне  керівництво  проведенням  ІІ етапу олімпіад.
    • До 20 жовтня 2018 року  підготувати завдання для проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад  з навчальних предметів.
    • До  25  листопада  2018 року  подати  в  департамент освіти  і  науки

пропозиції  до  складів  оргкомітетів та  журі  ІІІ етапу Всеукраїнських

учнівських олімпіад з навчальних предметів.

2.4.   Провести провести витрати  на  забезпечення організації проведення ІІ та ІІІ етапів олімпіад  за  рахунок  коштів, передбачених на виконання Заходів у 2018 році за КТКВ 0611140 „Позашкільні заклади освіти, заходи із позашкільної  роботи з дітьми” КЕКВ 2272 „Окремі заходи по реалізації державних програм, не віднесені до заходів розвитку”.

 

 

3  Контроль за виконання наказу покласти на начальника управління начальника управління дошкільної, загальної середньої освіти, соціального захисту, позашкільної, виховної роботи та координації діяльності вищих навчальних закладів і науки Г.Яворовську.

Детальніше

 

 

Директор департаменту                                        Л. Мандзій