Всесвітній день тварин

З 27 вересня по 4 жовтня 2018 року у Прилбицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Митрополита Андрея Шептицького були проведені заходи, присвячені Всесвітньому дню тварин, який відзначають 4 жовтня.

Класні керівники 1 – 11 класів разом зі своїми вихованцями долучились до проведення «Всеукраїнського уроку доброти». Учні обговорювали питання «Гуманне ставлення до тварин», а також почуття особистої відповідальності за долю тварин.

З метою поглиблення знань про фауну та значення звірів у житті людини вчителем біології Мірило І.В. був проведений урок – подорож «У світ тварин» з учнями 5 класу. Діти готували розповіді про «братів наших менших» – тварин, читали вірші, прислів’я, відгадували загадки. Також розіграли сценку «Ми вас любимо і захищаємо», в якій були в ролі своїх любимих звіряток.

З учнями 6-7 класів Мірило І.В. провела засідання клубу «Що? Де? Коли?» на тему: «Що я знаю про тварин». Учні інформували своїх товаришів про життя та поведінку диких тварин, а також торкнулися питання загрозливого існування тварин у природі.

Учні 3 класу (кл.кер.Кухарчишин Т.М.) переглянули відеофільм «Я у світі не один, що я знаю про тварин», де дізналися про різноманіття тваринного світу, а також про гуманне ставлення до них.